UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE

Pristupanjem web stranici www.tonamont.hr pristajete na naše uvjete korištenja, na sve zakone i regulacije koji su navedeni u sljedećim uvjetima korištenja. Tonamont se obvezuje održavati www.tonamont.hr stranice funkcionalnima, ali ne odgovara za povremeno nepristupanje i nefunkcioniranje stranica, netočnost danih informacija kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem nepotpunih i netočnih informacija.

Tonamont u potpunosti zadržava pravo izmjena informacija i sadržaja objavljenih na www.tonamont.hr bez najave i u nedefinirano vrijeme. Sadržaj na web stranici www.tonamont.hr isključivo je informativnog karaktera i služi za osobnu uporabu korisnicama.

INFORMACIJE O KOLAČIĆIMA

Detaljne informacije o kolačićima te načinu prikupljanja kolačića možete pronaći na sljedećoj poveznici: Informacije o kolačićima

(SLANJE ONLINE UPITA, KONTAKT FORME I BROJA TELEFONA

Slanjem online upita, Tonamont sprema vaše podatke u svoje arhive te slanjem upita pruža vam se prilika da povremeno dobijete informacije o novostima iz naše branše. Tonamont zadržava pravo kontaktiranja u svrhe marketinga putem e-maila i broja telefona ili mobitela. Svaka eventualna newsletter poruka poslana od strane Tonamonta će vam dati mogućnost da u bilo koje vrijeme odustanete od budućih marketinških e-mailova. Isto tako prilikom svakog budućeg upućenog poziva ili sms poruke poslane od strane Tonamonta možete odustati od budućih marketinških poziva ili sms-ova.